Deel
Hoe kan ik stoppen met het delen van mijn abonnement als eigenaar?
Hoe kan ik stoppen met het delen van mijn abonnement als eigenaar?

Te volgen stappen om als eigenaar je Sharesub-abonnement te beëindigen.

Julianne avatar
Geschreven door Julianne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je je abonnement op de service opzeggen? Stel je mede-abonnees van tevoren op de hoogte van de vervaldatum om ongemak te voorkomen! Als je eenmaal gestopt bent, vergeet dan niet te stoppen met delen op Sharesub.

Als je stopt met het delen van een abonnement, worden je mede-abonnees vergoed.

Als dit hun eerste maand was, krijgen ze het volledige bedrag terug. Anders wordt een pro-rata restitutie voor de periode van niet-gebruik uitgegeven.

Te volgen stappen om te stoppen met delen

Ga naar de Gedeelde abonnementen en selecteer het abonnement dat je wilt stopzetten door op "Zie details" te klikken.

Klik op het tabblad"Beheer" en vul het daarvoor bestemde veld in.

Zodra u het veld hebt ingevuld, klikt u op de groene knop"Mijn abonnement verwijderen" rechts van het veld.

Selecteer de reden voor het stoppen van het delen en klik op de blauwe knop"Stop bevestigen".

Hoe weet ik of mijn Sharesub-abonnement is geannuleerd?

De bovenstaande badge wordt weergegeven op de abonnementspagina en in je account, samen met de datum van beëindiging. Als de badge niet wordt weergegeven, is delen nog steeds actief.