Alle samlingerTillit og trygghet
Eieren endrer ofte påloggingsopplysningene sine. Hva skal jeg gjøre?
Eieren endrer ofte påloggingsopplysningene sine. Hva skal jeg gjøre?
Oppdatert over en uke siden

Har du registrert deg på et delt abonnement, men eieren endrer ofte påloggingsopplysningene sine, og dette plager deg?

Til informasjon må alle eiere endre passord så snart en medabonnent forlater abonnementet. Dette er nødvendig for å sikre sikkerheten til abonnementet for eieren og deg selv som felles abonnent.

Dette er en av de få mindre begrensningene ved abonnementsdeling. På den annen side, hvis eieren endrer påloggingsinformasjonen (e-post og passord) flere ganger uten gyldig grunn, og kontoene ikke ser ut til å tilhøre dem, bør dette avviket rapporteres fordi det kan være en mistenkelig aktivitet som er i strid med våre GTCU-er. Vær trygg. Som en del av vårt arbeid med å sikre at Sharesub-abonnementene våre fungerer som de skal, er vi hele tiden på utkikk etter enhver form for uvanlig aktivitet på plattformen vår.

For å gjøre dette bruker vi vår egen tilpassede programvare for oppdagelse av svindel, et dedikert modereringsteam eller en kombinasjon av begge. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt kundeservice via chat.