Netflix 🎬

Hvordan deler og blir jeg med i et Netflix-abonnement på Sharesub? Hvis du har spørsmål om strømmegiganten, kan du klikke her!

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Netflix er en plattform for videostrømming som tilbyr et stort utvalg av filmer, serier og dokumentarer, tilgjengelig via et månedlig abonnement. Det gjør det mulig for brukerne å strømme innhold til en rekke ulike enheter, noe som gir en on-demand-underholdningsopplevelse.

Fungerer abonnementsdeling med Netflix?

Ja, abonnementsdeling med Netflix fungerer!

Ved å dele Netflix-abonnementet ditt på Sharesub kan du alltid nyte abonnementet ditt til den beste prisen. Netflix tilbyr også en ny funksjon (ekstra abonnent) for noen av abonnementene sine. Disse nye funksjonene er allerede innført i mange land, og Sharesub hjelper deg gjerne med å finne ut av dem! 😉

I hvilke land er Netflix tilgjengelig?

Netflix er tilgjengelig for strømming i over 190 land, inkludert følgende: Belgia, Østerrike, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Storbritannia, Tsjekkia, Tyskland.

Utvalget av serier og filmer varierer fra land til land og over tid.

Netflix er ikke tilgjengelig i : Kina, Krim, Nord-Korea, Russland og Syria.

Hvordan deler jeg opp Netflix Standard/Premium-abonnementet mitt?

Som forklart i artikkelen"Hvordan deler jeg et abonnement på Sharesub ?", kan du dele abonnementet ditt fraShared Subscriptions-siden.

Du må gi tilgang til kontoen din hvis du deler et Standard- eller Premium-abonnement, ellers vil abonnementet ditt ikke være synlig for brukerne våre.

Abonnementet ditt er validert, og de første medabonnentene dine blir med i andelen din! Følg disse enkle trinnene:

• Koble til Netflix-plattformen.

• Klikk på avataren din øverst til høyre.

• Velg "Endre profiler".

• Opprett en individuell profil for hver bruker.

Hver medabonnent har rett til unik tilgang fra sin egen profil. Husk å legge til en PIN-kode for hver profil for å øke sikkerheten.

​​

Hva er alternativet Ekstra abonnent? Hvordan fungerer det?

Kontoinnehavere kan kjøpe en ekstra abonnent og invitere opptil to personer utenfor husstanden til å bruke Netflix. En ekstra abonnent har sin egen profil, konto og passord, men betalingen for abonnementet ivaretas av eieren av andelen på Netflix.

Tilleggskostnaden på 5,99 euro per abonnent øker prisen på et Netflix Premium-abonnement fra 19,99 euro til 31,97 euro (for to ekstra abonnenter).

Hvis du deler Netflix-kontoen din på Sharesub, dekker abonnenten deler av kostnaden for hovedabonnementet ditt og totalkostnaden for tilvalget, noe som reduserer utgiftene dine samtidig som det kommer medabonnentene dine til gode! 😃

Når du blir med i denne typen andel, må du oppgi e-postadressen din til eieren, som sender deg en invitasjon via e-post. Klikk deretter på e-posten og følg lenken. Medabonnenten kan deretter opprette en ekstra abonnentkonto ved selv å definere et passord.

Hvordan legger jeg til en ekstra abonnent på Netflix?

Gå til "Kjøp et ekstra abonnementsalternativ" på kontosiden din.

• Klikk på"Neste".

• Kontroller og bekreft det nye betalingsbeløpet og faktureringsdatoen.

• Velg"Aktiver ekstra abonnent".

• Konfigurer den ekstra abonnenten ved å angi navn, e-postadresse og din egen.

• Den ekstra abonnenten vil motta en invitasjon på e-post.

Du kan også klikke på "Flere abonnenter ". > Klikk på "Manage additional subscribers" for å kopiere invitasjonslenken og sende den direkte til vedkommende via Sharesub-chatten.

Hvordan bruker jeg Netflix på TV-en?

Selv om det i henhold til Netflix' brukervilkår ikke er tillatt å dele en konto med personer utenfor husstanden, er det teknisk sett mulig å dele Netflix-kontoen din med brukere som befinner seg på andre adresser; du har rett til å koble til fra andre steder enn husstanden som er tilknyttet kontoen din.

Enten du bruker en iOS- eller Android-enhet, kan du projisere eller caste innholdet ditt på TV-en. Dette gjør at du kan fortsette å se på den store skjermen. Du kan også bruke en HDMI-kabel til å koble en datamaskin til TV-en. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du går frem, kan du lese følgende artikkel.

Hvis dette ikke passer deg, er den andre løsningen å bytte til den nye modusen for kontodeling: tilleggsabonnenten. Vi har skrevet en artikkel om dette temaet som vi anbefaler deg å lese.

Hvordan abonnerer jeg på Netflix?

Dette gjør du ved å bli med på siden: Netflix Subscription Sharing.

Velg hvilken type abonnement du er interessert i (Premium, Standard, + 1 eller 2 abonnenter). Velg blant de ulike abonnementene som tilbys ved å klikke på lenken"Abonner".

I eksempelet er det snakk om et Netflix Standard-abonnement.

Hvis tilbudet tilsvarer det du var ute etter, bekrefter du dette ved å klikke på den andre overskriften"Jeg abonnerer". Du blir deretter omdirigert til betalingssiden.

Merk at brukerne betaler en forholdsmessig andel av inneværende måned for den første måneden, noe som representerer en betydelig økonomisk fordel. I eksemplet ovenfor blir brukeren med i abonnementet den 28. i en 30-dagers måned.

På denne siden oppgir du betalingsopplysningene dine og bekrefter betalingen med mobilapplikasjonen.

Nå er du med i Netflix-abonnementet ditt!

Hvis du vil finne innloggingsinformasjonen din eller kontakte eieren, klikker du på knappen"Gå til abonnementsdetaljer" eller går til siden Abonnementer.