Hvordan vet jeg om abonnementet fungerer i mitt land? 🗺️

Kan vi bli med i et abonnement som tilbys av noen som ikke bor i samme land/region som oss på Sharesub?

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Alle abonnementene som er tilgjengelige på Sharesub, er tilgjengelige og fungerer i noen regioner, men ikke i andre.

For å se hvilke abonnementer som er tilgjengelige, klikker du på rullegardinmenyen til venstre nettstedet vårt (innringet i rødt nedenfor) og velger din region.

Abonnementene som vises, er funksjonelle for den valgte regionen.

Advarsel: Hvis du bevisst melder deg inn i et abonnement som ikke er tilgjengelig i din region, kan det hende at du ikke får tilgang til aksjen på grunn av geografiske begrensninger som plattformene har innført.