Alle samlingerMin konto
Slett betalingsopplysningene mine ❌
Oppdatert over en uke siden

Følg disse trinnene for å slette betalingsopplysningene dine:

1) Bli medlem på siden Betalingskort siden fra kontoen din.

2) Velg betalingsmåten du ønsker å fjerne, og klikk på "Fjern".

Hvis du vil sjekke om betalingskortet ditt er trukket, skal følgende melding vises på samme side :

Det kan ta flere dager før kortet ditt blir slettet.

Jeg får ikke ut kortet mitt. Jeg forstår ikke...

Før du kontakter oss, må du kontrollere at :

• Du har ingen aktive abonnementer (delte OG tilknyttede)

• Ingen direkte belastning av betalingskortet ditt i slutten av måneden

• Du har ingen utestående betalinger på

Av sikkerhetsgrunner kan kort kun fjernes på forespørsel i måneden etter kjøp av abonnementet !

Hvis du oppfyller alle disse vilkårene, kan du slette betalingsmåten direkte fra kontoen din.