Hvordan sletter jeg Sharesub-kontoen min? 🔚

Hvordan sletter jeg Sharesub-kontoen og dataene mine? Hva med bankkortet mitt?

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Vil du slette Sharesub-kontoen din? Før du tar en så radikal beslutning, bør du tenke over hvilke fordeler du går glipp av.

💸 Maksimer sparepengene dine: Ta vare på lommeboken og la de hardt opptjente euroene dine være der de hører hjemme.
🗝️ Nyt premiumtjenester: Dra nytte av kvalitetsabonnementer uten å ruinere banken.
🎉 Spre gleden: Med abonnementsdeling gjør vi tjenester tilgjengelige for flere!

Hvis du likevel ønsker å avslutte opplevelsen din på plattformen vår, kan du følge disse trinnene.

Av sikkerhetsgrunner kan bankkortet først fjernes måneden etter at abonnementet er kjøpt. Du kan slette dem fra "Betalingskort".

Slik sletter du Sharesub-kontoen din

Bli med i "Innstillinger"-siden i kontoen din.

Når du har kommet til sidenInnstillinger-siden"klikker du på fanen "Sletting".

I denne fanen skriver du inn meldingen i det aktuelle feltet og klikker på den røde knappen"Slett kontoen min" til høyre for feltet.

⚠️ Hvis du vil slette kontoen din, må du kontrollere at du ikke har noen gjeldende abonnementer (delte eller tilknyttede).