Betaling og overføring
Jeg har mottatt et varsel om mislykket betaling
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet av Benjamin Rodriguez
Oppdatert over en uke siden

Jeg har mottatt en tekstmelding eller e-post om at betalingen mislyktes

Hvis du har mottatt denne meldingen, betyr det at transaksjonen ikke kunne fullføres: Da du forsøkte å fornye abonnementet ditt for den kommende måneden, oppstod det en feil med bankkortet ditt. Korriger det raskt, slik at du ikke mister abonnementet ditt.

🏦 De vanligste betalingsfeilene

• Utløpt betalingskort: vennligst oppgi et annet kort

• Betalingsgrense nådd eller mangel på penger: Du kan øke betalingsgrensen din, vanligvis direkte fra bankprogrammet ditt.

• Forespørsel fra banken om å godkjenne kortet ditt på nytt i 3DSecure: I dette tilfellet vil du ha mottatt en ny e-post med en lenke du må følge for å validere det. Du vil bli presentert for en forenklet side med en enkelt knapp du kan klikke på for å starte betalingen på nytt.

👉 For å løse dette problemet

Logg inn på Sharesub-kontoen din og legg til et nytt betalingskort fra kortsiden. Hvis du ønsker å bruke det samme kortet og du har de nødvendige midlene, kan du legge til det samme kortet for å starte betalingen på nytt.

Hvis kortet ditt skal fornyes, kan du legge til et nytt kort, som du kan slette når du har levert inn hovedkortet. Hvis det er nødvendig, kan du til og med bruke abonnementet til en betrodd tredjepart (ektefelle osv.), da du vil kunne slette det for neste måned.

⚠️ Advarsel: Hvis du ikke betaler, vil eieren av abonnementet bli informert, og du vil bli fjernet fra abonnementet. Dette er like smertefullt for deg som for eieren av abonnementet, som da må endre passordene eller endre abonnementet. I noen tilfeller (Spotify, Youtube...) kan du ikke bytte gruppe flere ganger i året.