Dele
Hvordan kan jeg slutte å dele abonnementet mitt som eier?

Slik avslutter du Sharesub-abonnementet ditt som eier.

Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å avslutte abonnementet på tjenesten? Gi dine medabonnenter beskjed om utløpsdatoen på forhånd for å unngå ulemper! Når du har sluttet, må du ikke glemme å slutte å dele på Sharesub.

Når du slutter å dele et abonnement, vil dine medabonnenter bli refundert.

Hvis dette var deres første bruksmåned, vil de få full refusjon. I motsatt fall refunderes en forholdsmessig andel av beløpet for den perioden du ikke har brukt.

Fremgangsmåte for å slutte å dele

Gå til Delte abonnementer og velg abonnementet du ønsker å stoppe ved å klikke på "Se detaljer".

Klikk på"Management"-fanen og fyll ut det dedikerte feltet.

Når du har fylt ut feltet, klikker du på den grønne knappen"Slett mitt abonnement" til høyre for feltet.

Velg årsaken til at delingen skal stoppes, og klikk på den blå knappen"Bekreft stopp".

Hvordan vet jeg om Sharesub-abonnementet mitt er sagt opp?

Merket ovenfor vises på abonnementssiden og i kontoen din, sammen med oppsigelsesdatoen. Hvis merket ikke vises, er delingen fortsatt aktiv.