Hvordan sier jeg opp et abonnement som medabonnent?

Alle trinnene du må følge hvis du ønsker å avslutte et abonnement som medabonnent.

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Fremgangsmåte for å si opp et abonnement

Du kan når som helst si opp abonnementet ditt 24 timer etter at du har meldt deg inn i en aksje. Fra kontoen din går du til "Abonnementer".

Velg deretter abonnementet du ønsker å si opp ved å klikke på"Vis detaljer".

Gå deretter til fanen"Management" og fyll ut feltet med"Quit".

Velg årsaken til avgangen og klikk på"Stopp abonnement".

Og det var det!

Beholder jeg tilgangsrettighetene mine hvis jeg sier opp et abonnement i løpet av måneden?

Nei. Så snart du avslutter et abonnement, sier du opp tjenesten og mister umiddelbart tilgangen.

Fornyelser gjøres månedlig, fra den første til den siste dagen i måneden. Hver påbegynt måned forfaller, og derfor anbefaler vi deg å si opp abonnementet ved månedsslutt!

Hvis du har problemer med abonnementet og ikke har kunnet dra nytte av tjenesten, bør du opprette en reklamasjonssak for å få refusjon.