Alle samlingerDel
Hvordan deler jeg et abonnement på Sharesub?

Forstå hvordan du deler abonnementet ditt på Sharesub

Oppdatert over en uke siden

Fremgangsmåte for å dele abonnementet ditt på Sharesub

For å dele et abonnement på Sharesub, klikk på rullegardinmenyen Min konto og klikk på"Shared Subscriptions"

Når du er på denne siden, klikker du på "Opprettet delt abonnement".

Følg deretter trinnene som vises i følgende video:

Og det var det!

Hvilken synlighet bør jeg velge for min andel?

• Med "privat" synlighet er det bare du som kan se abonnementet ditt - ideelt for å dele abonnementer med venner og familie!

• I"offentlig" synlighet refereres det til delingen din, og alle Sharesub-brukere kan se annonsen din og bli med i den fra katalogen.

Jeg har delt abonnementet mitt, men jeg kan ikke se det i katalogen. Hvordan vet jeg om delingen min er synlig for alle brukere?

Når du deler et abonnement på plattformen, blir det systematisk sjekket av systemet vårt og/eller modereringsteamene våre, og dette kan ta flere timer.

Vennligst vent til kontrollen er fullført. Du vil motta en e-post hvis abonnementet ditt blir avslått.

Bare aksjer med offentlig synlighet kan refereres til i katalogen!