Alle samlingerKjøp Tilgang og ettersalg
Hvordan kontakter jeg en annen bruker på Sharesub?

Hvordan sender jeg en melding til eieren av et abonnement eller til en medabonnent?

Oppdatert over en uke siden

For å kontakte en bruker, klikk på "Min konto" og velg siden Chat.

Abonnementer du deler, vises i grønt, og abonnementer du har sluttet deg til, vises i blått.

Sørg for at du behandler kontaktene dine med respekt og tålmodighet. Brukere kan være utilgjengelige i flere timer, selv når chatten viser statusen " lest " eller " åpen ".

Hvordan vet jeg om mottakeren har lest meldingen min?

Når meldingen din er sendt, vil mottakeren motta en e-postmelding som informerer om at en melding fra deg venter på dem.

Hvis du som medabonnent har ventet i flere timer uten å få svar fra eieren og uten tilgang til aksjen, kan du sende inn et krav og be om tilbakebetaling.

Kan jeg kontakte en bruker før jeg blir med i et abonnement?

Nei.
Du kan bare kontakte en abonnementseier når du har meldt deg inn i aksjen.

Sharesub FORBYTTER utveksling av personopplysninger som ikke er nødvendige for deling med brukere. ALLE bytter må gjøres fra Sharesub.