Hvordan og hvorfor bør jeg bekrefte identiteten til Sharesub-kontoen min? ✅
Hvordan og hvorfor bør jeg bekrefte identiteten til Sharesub-kontoen min? ✅

Følg trinnene for å bekrefte identiteten din, vise "Verified Account"-merket på aksjene dine og motta overføringene dine!

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Hvorfor blir jeg bedt om å bekrefte identiteten min?

Sharesub er en virksomhet som er tilknyttet en ACPR-betalingsorganisasjon. Vi må derfor overholde bankforpliktelsene. Denne loven gjelder for alle selskaper som foretar betalinger på vegne av tredjeparter. Spesielt kreves det dokumenter over en viss inntektsgrense, og noen ganger så snart kontoen er åpnet.

Hvordan kan jeg sjekke identiteten til kontoen min og motta pengene mine?

Sharesub inviterer deg til å fylle ut alle delene av siden Identitet & Sjekkfra kontoen din.

Identitet og verifisering

Fyll ut alle feltene og klikk på"Lagre".

Gå deretter til fanen "Identitetsbekreftelse" for å bekrefte identiteten din.

Identitetskontroll

Du blir deretter omdirigert til siden til vår bankpartner Stripe. Klikk på pennen for å fylle ut dine personlige opplysninger.

Klikk på "Last opp dokument for identitetsbekreftelse" og send inn det forespurte dokumentet.

Når dokumentet er lastet opp, klikker du på"Send".

Til slutt fullfører du bekreftelsen ved å klikke på knappen"Godta og send".

Til slutt sender du inn hele skjemaet

Hvordan legger jeg til IBAN-nummeret mitt?

Gå til siden Connected bank account og skriv inn IBAN-nummeret til kontoen du ønsker å motta pengene til.

Denne kontoen må være i samme valuta som abonnementene dine (europeisk konto i euro for abonnementer i euro).

Og det var det! Valideringen kan ta opptil 24 timer. Deretter kan du logge inn på kontoen din for å sjekke at alt er i orden.

Hvordan vet du om kontoen din er bekreftet?

Fra siden Identitet & Verifiseringklikker du på fanen"Identitetsbekreftelse". Bekreftelsesdelen skal vises i grønt:

Kontostatus : Verifisert
Overføringer : Konto lagt til

Status for verifisert konto

Hvis det ikke vises flere spørsmål på denne siden, er Sharesub-kontoen din godkjent!