Kan jeg åpne flere kontoer på Sharesub? 👨‍👨‍👦‍👦👩‍👩‍👧‍👧
Oppdatert over en uke siden

Nei. For å garantere sikkerheten for alle våre brukere tildeles en brukerkonto til én enkelt person. Det er derfor ikke mulig å ha flere kontoer med samme identitet.

Sharesub er en virtuell delingsplass. For å beskytte brukerne våre tillater vi ikke at personer med flere identiteter eller kontoer får tilgang til plattformen vår.

Kontoer som mistenkes for svindel, vil få sine tilgangsrettigheter til plattformen inndratt, og eventuelle gevinster vil bli blokkert inntil identiteten er bekreftet.

Ethvert forsøk på svindel vil føre til at kontoen din blir fullstendig utestengt fra plattformen vår!