Alle samlingerMin konto
Hvordan validerer jeg telefonnummeret mitt? 📞

Alle trinnene du må følge for å validere telefonnummeret ditt og dele abonnementene dine på Sharesub.

Oppdatert over en uke siden

For å dele abonnementene dine på Sharesub, må du bekrefte Sharesub-kontoen din først. For å gjøre det må du validere e-postadressen din og telefonnummer 📲.

Når du har registrert deg, gå til siden "Identitet og bekreftelse" (Identity and Verification). Fyll ut hvert felt og klikk på "Valider" (Validate) i blått for å koble telefonnummeret ditt til kontoen din.

En SMS-bekreftelseskode vil bli sendt til deg automatisk. Når du er mottatt, skriv inn koden i det tilsvarende feltet fra Sharesub-siden:

Når koden er tastet inn og bekreftet, vil telefonnummeret ditt bli validert.

Sørg for at e-postadressen din også er gyldig. For å gjøre dette har vi en veiledning her.

Hvis du likevel ikke klarer å validere mobilnummeret ditt, og det faktisk er et europeisk nummer, kan du kontakte vår kundeservice for ytterligere hjelp.