Alle samlingerMin konto
Hvordan og hvorfor bør jeg verifisere identiteten til Sharesub-kontoen min? ✅
Hvordan og hvorfor bør jeg verifisere identiteten til Sharesub-kontoen min? ✅

Følg trinnene for å bekrefte identiteten din, vise "Verified Account"-merket på aksjene dine og motta overføringene dine!

Oppdatert over en uke siden

Hvorfor blir jeg bedt om å bekrefte identiteten min?

Sharesub er en virksomhet som er tilknyttet en ACPR-betalingsorganisasjon. Vi må derfor overholde bankforpliktelsene. Denne loven gjelder for alle selskaper som utfører betalinger på vegne av tredjeparter. Det kreves særlig dokumenter over en viss inntektsgrense, og noen ganger så snart kontoen åpnes.

Hvordan kan jeg sjekke identiteten til kontoen min og motta pengene mine?

Sharesub inviterer deg til å fylle ut alle delene av siden & Identitetskontroll
fra kontoen din.

Identitet og verifisering

Fyll ut alle feltene, og klikk på "Lagre".

Gå deretter til fanen " Identity verification" for å bekrefte identiteten din.

Identitetskontroll

Du vil da bli omdirigert til siden til vår bankpartner Stripe. Klikk på pennen for å fylle inn dine personlige opplysninger.

Klikk på "Last opp identitetsbekreftelsesdokument" og send inn det forespurte dokumentet.

Når dokumentet er lastet opp, klikker du på "Send".

Til slutt fullfører du bekreftelsen ved å klikke på "Godta og send"-knappen.

Til slutt sender du inn hele skjemaet

Hvordan legger jeg til IBAN-nummeret mitt?

Gå til siden Tilkoblet bankkonto, og skriv inn IBAN-nummeret til kontoen du ønsker å motta pengene til.

Denne kontoen må være i samme valuta som abonnementene dine (europeisk konto i euro for abonnementer i euro).

Og det var det! Valideringen kan ta opptil 24 timer. Deretter kan du logge inn på kontoen din for å sjekke at alt er i orden.

Hvordan vet du om kontoen din er bekreftet?

Fra siden & Identitetsbekreftelseklikker du på fanen "Identitetsbekreftelse". Verifiseringsdelen skal vises i grønt:

Kontostatus :
V erifiserte overføringer :Konto lagt til

Status for bekreftet konto

Hvis det ikke kommer flere meldinger på denne siden, er Sharesub-kontoen din validert!