Jeg har ikke kodene eller invitasjonslenken.
Oppdatert over en uke siden

Når du registrerer deg for et abonnement, blir du ført til abonnementets private side: Denne inneholder en sikker, kryptert lagringsplass som inneholder påloggingsinformasjonen, passordet og invitasjonslenken du trenger for å bli med i et abonnement.

For å gjøre dette går du til kontoen din her i delen for abonnementer du har blitt med i

.

I denne delen må du ha tilgang til påloggingsinformasjonen (som inneholder brukernavn, passord og invitasjonslenke som trengs for å bli med i et abonnement).

Eiere anbefales på det sterkeste å oppgi disse kodene, og i noen tilfeller er de obligatoriske.

Hvis eieren av en eller annen grunn ikke har kunnet oppgi påloggingsinformasjonen direkte på denne siden, kan du kontakte ham/henne via chat. Vi har allerede varslet dem når du abonnerer, og de har 24 timer på seg til å sende dem til deg. Det kan være nyttig å oppgi mer informasjon for å spare tid. Hvis du allerede vet at e-postadressen din må legges til i abonnementet, kan du for eksempel sende den til eieren.

Vi ber deg imidlertid om å gjøre alle utvekslinger med eieren via sikker chat, slik at vår kundeservice kan gripe inn om nødvendig.