Hvordan abonnerer jeg? Hvor finner jeg innloggingsinformasjonen min?
Hvordan abonnerer jeg? Hvor finner jeg innloggingsinformasjonen min?

Finn ut hvordan du får tilgang til tilkoblingsinformasjonen din for å få glede av Sharesub-aksjen din, og hva du skal gjøre hvis det oppstår problemer!

Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet av Benjamin Rodriguez
Oppdatert over en uke siden

Du har nettopp blitt med i en delingsordning og vil selvsagt dra nytte av den! 😊

Hvordan overføres påloggingsinformasjon?

• Gå til siden Abonnementer.

• Gå til siden for det nye abonnementet ved å klikke på "Vis detaljer" for den valgte tjenesten.

• Under den kontekstsensitive hjelpen finner du lenken Identifiers/Share og tilleggsinformasjon som eieren har lagt igjen (se bildene nedenfor).

Merk: Noen abonnementer krever tilleggsinformasjon - vanligvis en e-postadresse - som du må oppgi til eieren.

Hva skal jeg gjøre hvis informasjonen jeg har oppgitt ikke er tilstrekkelig? 🔎

Noen ganger fungerer abonnementet på invitasjon; du må oppgi e-postadressen du bruker for å koble deg til det delte abonnementet (og ikke den som brukes på Sharesub hvis du bruker en annen e-postadresse).

For å dele nødvendig informasjon med eieren må du kontakte ham/henne.

Dette gjør du ved å klikke på Chat-knappen øverst til høyre på abonnementssiden og skrive en kort melding. Han vil bli varslet om forespørselen din via e-post og vil komme tilbake til deg innen kort tid.

Alternativt kan du kontakte ham direkte fra Chat-siden, der du kan se samtalene dine med alle eierne av de ulike abonnementene du har sluttet deg til.

Forsikre deg om at du mottar e-postene våre (kampanjer eller spam-fanen i innboksen din), slik at du ikke trenger å vente forgjeves på svar.

Hva skal jeg gjøre hvis lenken eller passordet ikke fungerer? 🔑

Hvis passordet eller delingslenken ikke fungerer, betyr det at påloggingsinformasjonen er endret av abonnementsadministratoren eller at delingslenken er utløpt.

Klikk på Chat-knappen øverst til høyre på abonnementssiden, og be dem om å gi deg oppdatert påloggingsinformasjon, eller alternativt gi deg den oppdaterte delingslenken.

Du finner mer informasjon om fremgangsmåten i følgende artikkel: Delingsidentifikatorene fungerer ikke, jeg har ikke tilgang. Hva skal jeg gjøre?

Hvis eieren ikke tar kontakt med deg med en gang, trenger du ikke bekymre deg; vi gir dem flere timer på å komme tilbake til deg.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke får svar fra eieren etter å ha ventet i flere timer? 🕒

Etter flere timer uten svar, og hvis du ble med i abonnementet for mer enn 24 timer siden, kan du åpne en reklamasjonssak og be om refusjon.

🚨 OBS 🚨 Å kontakte våre operatører er ikke en reklamasjon, og vi behandler ikke reklamasjoner via chat/mail! Alle trinnene du må følge for å sende inn en klage, er beskrevet i artikkelen: Abonnementet mitt fungerer ikke.

Ikke kjøp identiske abonnementer mens du venter på svar fra en arrangør: Så snart du bestiller, er du forpliktet for inneværende måned hvis abonnementet fungerer som det skal.