Tillit og trygghet
Eieren endrer ofte påloggingsinformasjonen sin, hva skal jeg gjøre?
Eieren endrer ofte påloggingsinformasjonen sin, hva skal jeg gjøre?
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet av Benjamin Rodriguez
Oppdatert over en uke siden

Du har registrert deg for et delt abonnement, men eieren endrer ofte innloggingsinformasjonen sin, og dette plager deg?

Til din informasjon må alle eiere endre passordet sitt så snart en medabonnent forlater abonnementet. Dette er nødvendig for å sikre sikkerheten til abonnementet for eieren og deg selv som medabonnent. Dette er en av de få mindre begrensningene ved abonnementsdeling.

På den annen side, hvis eieren endrer påloggingsinformasjonen (e-post og passord) flere ganger uten gyldig grunn, og kontoene ikke ser ut til å tilhøre dem, bør dette avviket rapporteres fordi det kan være en mistenkelig aktivitet som strider mot våre GTCU-er.

Du kan være trygg. Som en del av vårt arbeid med å sikre at Sharesub-abonnementene våre fungerer problemfritt og er i samsvar med regelverket, er vi kontinuerlig på utkikk etter alle typer uvanlig aktivitet på plattformen vår. For å gjøre dette bruker vi vår egen tilpassede programvare for oppdagelse av svindel, et dedikert modereringsteam eller en kombinasjon av begge deler.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt kundeservice via chat.