Dele
Hvorfor endre opplysningene dine når en medabonnent slutter?
Hvorfor endre opplysningene dine når en medabonnent slutter?

Hvorfor må jeg endre passordet eller invitasjonslenken når en medabonnent forlater min andel?

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Hvis abonnementet ditt bruker påloggingsinformasjon, du oppdatere passordet ditt så snart en medabonnent forlater andelen din. Dette vil forhindre uautorisert bruk av kontoen din, slik at abonnementet ditt fortsetter å fungere som det skal for de andre abonnentene, og slik at personopplysningene dine forblir sikre.

For invitasjonsbaserte abonnementer må du kontrollere at den utgående medabonnenten er fjernet fra delingsgruppen din på riktig måte fra den foreslåtte tjenesten. På denne måten sikrer du at bare autoriserte brukere har tilgang til aksjen din og unngår risiko for tvister.

Når plassen er frigjort, må du ikke glemme å oppdatere invitasjonslenkene, som utløper etter noen dager for de nye medabonnentene.