Mine põhisisu juurde

Minu kontoväljavõttel kuvatakse summa „ootel“: kas summa on juba kontolt maha võetud?

Kui liitute tellimusega, palume teie pangal reserveerida teie esimese makse summa: teie osa, mis arvutatakse proportsionaalselt vastavalt kuu lõpuni jäänud päevade arvule, ning teenustasu. See summa kuvatakse teie pangakonto väljavõttel või pangarakenduses sageli olekus „ootel” või „töötlemisel”. Seda summat ei ole veel debiteeritud.

Mis sellest summast saab?

  • Teie liitumine toimub tavapäraselt: makse vormistatakse lõplikult mõni päev hiljem. Seejärel asendatakse broneering sama summa lõpliku debiteerimisega. Tegemist ei ole topeltmaksega.

  • Teie liitumine ei õnnestu (koht on juba hõivatud või tellimuse omanik lõpetas tellimuse enne makse lõplikku vormistamist): broneering tühistatakse. Midagi ei debiteerita, tagasimakset ei kuvata, kuna makset ei toimunud, ning broneering kaob teie konto väljavõttelt 5–10 tööpäeva jooksul sõltuvalt teie pangast.

Ja iga kuu? Tellimuse pikendamine autoriseeritakse kuu 1. kuupäeval; debiteerimine kuvatakse teie konto väljavõttel 2–4 päeva hiljem. Vaadake Kuidas tellimuste pikendamine toimib? 🔄

Aga kaardi lisamisel? Tehakse väike 1 € suurune testautoriseerimine, mis seejärel tühistatakse; seda summat ei debiteerita kunagi. Vaadake Kuidas hallata oma krediitkaarte/makseviise? 💳

Liitusite tellimusega kogemata? Ärge tellimusest lahkuge: kirjutage meile „Võtke ühendust Sharesubi toega” kaudu ja täpsustage, millise tellimusega on tegemist. Meie meeskond vaatab, mida saab teha.

Te ei tunne summat ära? See võib pärineda mõnelt teiselt Sharesubi kontolt, mis on loodud teise e-posti aadressiga või Google'i kaudu sisse logides. Kui see nii ei ole, võtke meiega ühendust.

Kas see vastas teie küsimusele?