🔎 Prioriteetne taasliitumine
Mis see on?
Kui teie tellimus lõpeb ilma, et oleksite sellest ise lahkunud (kaebus on heaks kiidetud, omanik lõpetas jagamise või eemaldas teid), lisab prioriteetne taasliitumine teid automaatselt teise identse tellimuse juurde: sama pakkumine, sama riik, teine omanik.
Te ei pea uut gruppi otsima.
Kas see kehtib minu tellimuse puhul?
Ainult juhul, kui kõik järgmised tingimused on täidetud:
valiku „Prioriteetne taasliitumine“ võimalus on selle pakkumise puhul saadaval: see kuvatakse tellimuse vahekaardil „Haldamine“. Kui te seda ei näe, ei ole see võimalus selle pakkumise puhul saadaval;
valik on aktiveeritud (kui see on saadaval, on see vaikimisi aktiveeritud) ja te ei eemaldanud seda kaebuse avamisel;
te ei lahkunud tellimusest ise;
teil ei ole juba teist aktiivset sama pakkumise tellimust;
tellimuse lõppemise hetkel oli saadaval identne avalik tellimus vaba kohaga;
uue tellimuse makse võeti vastu.
Kuidas leida oma uus tellimus?
See kuvatakse teie Liitutud tellimuste hulgas vana tellimuse kõrval ning sellel on oma omanik ja vestlus.
Juurdepääsuandmed on saadaval tellimuse lehel või edastab need uus omanik vestluses.
Uue tellimusega kaasneb eraldi makse, mis tehakse teie salvestatud makseviisiga.
Midagi ei kuvata?
See tähendab, et ühtegi identset tellimust ei olnud saadaval või makse lükati tagasi (sellisel juhul saate e-kirja ebaõnnestunud makse kohta).
Saate ise kataloogi kaudu uue tellimusega liituda, vajadusel pärast makseviisi uuendamist.
Teie vana tellimus hüvitatakse vastavalt kaebuse kohta tehtud otsusele või jagamise lõpetamisele.
Kuidas valikut välja lülitada?
Minge jaotisse „Liitutud tellimused“ › „Vaata üksikasju“ › vahekaart „Haldamine“ › jaotis „Prioriteetne taasliitumine“ ja lülitage valik välja.
Kaebuse avamisel saate prioriteetse taasliitumise valiku samuti eemaldada.
Te ei soovinud seda uut tellimust või olete juba teise grupiga liitunud?
Ärge lahkuge uuest tellimusest: võtke meiega ühendust valiku „Võtke ühendust Sharesubi toega“ kaudu ja märkige mõlemad tellimused.
Kui lahkute tellimusest, kaotate võimaluse saada tagasimakset.
