Alle samlingerBetaling og overførsel
Jeg kan ikke se mine abonnenters betalinger

Forstå det beløb, som medabonnenter skal betale for hvert split.

Opdateret over en uge siden

Hvordan kan du tjekke de beløb, som dine medabonnenter skylder?

Log ind, klik på rullemenuen Min konto, og klik på"Delte abonnementer".

På denne side skal du vælge det abonnement, du ønsker at se, og klikke på "Vis detaljer".
På fanen "Betalinger" kan du se dine medabonnenters betalingshistorik for hver delingsmåned, som vist i denne video:

Hvorfor betaler medabonnenter ikke samme pris?

Den første måneds abonnement betales på pro rata-basis. Fra den følgende måned og fremefter (undtagen i tilfælde af opsigelse før starten af den 2. måned) betaler abonnenten det fulde beløb, der skal betales hver måned.

I dette eksempel kom Mickael Gordon med i abonnementet i februar. Han betaler derfor €4,50 (fuld pris) i marts. Nicolas og Marie, som kom til i marts, betaler pro rata.

I april betaler de tre brugere 4,50 euro for deres abonnement.