Alle samlingerBetaling og overførsel
Hvornår modtager jeg mine penge/overførsel for min andel?
Opdateret over en uge siden

Deler du dit abonnement og spekulerer på, hvornår du vil modtage bidrag fra andre abonnenter?

Når abonnenter tilmelder sig din andel, verificeres deres betalingsmetode via et forsøg1 euro. Den direkte debitering opkræves dog først endeligt i slutningen af måneden. Det gør det muligt at justere beløbet for deltagende abonnementer og sikre en retfærdig andel hver måned.

Dette gælder også, hvis ejeren er nødt til at stoppe abonnementet i løbet af måneden. Dine gevinster for den foregående måned overføres automatisk den9. dag i den følgende måned til den bankkonto, der er angivet på din konto, når du når grænsen på € 10 i slutningen af måneden.

Denne overførsel kan tage mellem 3 og 5 dage at nå frem til dig, afhængigt af din bank. Medabonnentens første betaling sker iforhold til den tid, der er brugt på abonnementet i løbet af måneden.
For at opsummere vil en medabonnent, der tilmelder sig et abonnement på 10 euro om måneden midt i måneden, kun betale 5 euro for den første måned.

Lad os illustrere det med et eksempel!

Ejeren deler et abonnement i september 2024. Brugeren Mila Grund kommer til os i slutningen af september. Hun betaler pro rata, fordi det er hendes første måneds abonnement. Hun fortsatte sit abonnement, og i oktober kom andre brugere til.

I oktober betalte Mila 4,5 euro for sin billet. Andre brugere betaler pro rata, da det er deres første måned med abonnement. Ejeren sparer derfor 10,74 euro i oktober.

I november forblev alle brugere i abonnementet, så de betaler alle 4,5 euro for deres plads i abonnementet.

I november sparer ejeren 18 euro.

Forstå, hvad der er i min pung

Hvis der kommer nye abonnenter til, og den samlede besparelse overstiger €10 inden udgangen af den aktuelle måned, vil du modtage din overførsel i den følgende måned.
Hvis det ikke overstiger beløbet inden udgangen af den aktuelle måned, vil det forblive i afsnittet "Tilgængelig snart", indtil tærsklen på 10 euro er nået (uanset hvornår det måtte være).

Lad os tage det samme eksempel

I september sparede ejeren 0,6 euro (Milas andel). Dette beløb forbliver i afsnittet "Tilgængelig snart" i tegnebogen, fordi en tærskel på €10 skal nås, før en overførsel kan udstedes. I oktober sparede ejeren 10,74 euro.

Dette beløb blev flyttet til kolonnen "Tilgængelig snart" sammen med septemberbeløbet (i alt € 11,34). Den 9. i den følgende måned, i november, blev € 11,34 flyttet til kolonnen "Tilgængelig til overførsel", fordi tærsklen på € 10 var nået, og beløbet blev sendt til ejeren den 10. november 2024. De € 18, der blev opsparet i november, blev overført den 12. december 2024 efter samme princip.