Hvordan kan jeg stoppe med at dele mit abonnement som ejer?

Følg trinene for at afslutte dit Sharesub-abonnement som ejer.

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at opsige dit abonnement på tjenesten? Giv dine medabonnenter besked om udløbsdatoen på forhånd for at undgå besvær! Når du er stoppet, så glem ikke at stoppe med at dele på Sharesub.

Når du stopper med at dele et abonnement, vil dine medabonnenter blive refunderet.

Hvis det var deres første måned, får de alle pengene tilbage. I modsat fald refunderes et forholdsmæssigt beløb for den periode, hvor du ikke har brugt lejen.

Sådan stopper du med at dele

Gå til Delte abonnementer og vælg det abonnement, du ønsker at stoppe, ved at klikke på "Se detaljer".

Klik på fanen"Management" og udfyld det dertil indrettede felt.

Når du har udfyldt feltet, skal du klikke på den grønne knap"Slet mit abonnement" til højre for feltet.

Vælg årsagen til at stoppe din deling, og klik på den blå knap"Bekræft stop".

Hvordan ved jeg, om mit Sharesub-abonnement er blevet annulleret?

Ovenstående badge vises på abonnementssiden og på din konto sammen med datoen for opsigelsen. Hvis badget ikke vises, er delingen stadig aktiv.