Hvordan opsiger jeg et abonnement som medabonnent?

Alle de trin, du skal følge, hvis du ønsker at forlade et abonnement som medabonnent.

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Sådan opsiger du et abonnement

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement 24 timer efter, at du har tilmeldt dig en aktie. Fra din konto skal du gå til "Abonnementer".

Vælg derefter det abonnement, du ønsker at opsige, ved at klikke på"Vis detaljer".

Gå derefter til fanen"Management", og udfyld feltet med"Quit".

Vælg årsagen til din afgang, og klik på"Stop abonnement".

Og det var det!

Beholder jeg mine adgangsrettigheder, hvis jeg opsiger et abonnement i løbet af måneden?

Nej, det er det ikke. Så snart du forlader et abonnement, opgiver du tjenesten og mister øjeblikkeligt din adgang.

Fornyelser foretages månedligt, fra den første til den sidste dag i måneden. Hver påbegyndt måned forfalder, og derfor råder vi dig til at opsige dit abonnement ved udgangen af måneden!

Hvis du har et problem med abonnementet og ikke har været i stand til at drage fordel af tjenesten, skal du åbne et krav for at få en refusion.