Del
Hvorfor er mit abonnement markeret som "skal rettes"?

Hvorfor er mit abonnement ikke valideret og synligt? Den er i status "skal rettes" på min konto.

Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet af Benjamin Rodriguez
Opdateret over en uge siden

Når du deler et abonnement på platformen, kontrolleres det systematisk af vores system og/eller vores moderationsteams.

Dit abonnement kan blive noteret i dit personlige rum som"abonnement skal rettes" eller"ugyldige identifikatorer".

Årsager til status "skal korrigeres" for et abonnement

• Ugyldige legitimationsoplysninger: Loginoplysningerne virker ikke eller giver ikke længere adgang til tjenesten (herunder udløbne invitationslinks ),

• Betalingsproblemer: Abonnementet er ubetalt eller kræver regulering af betalingen (inkluderer abonnementer med prøveperiode),

• Forkert model vist : Abonnementet, der deles på Sharesub, stemmer ikke overens med det tilbud, der er tegnet,

• Identitet skal bekræftes: Betaleren af det foreslåede abonnement er ikke ejeren af Sharesub-kontoen,

• Placering: Den faktiske oprindelse af det delte abonnement adskiller sig fra det, der er angivet på Sharesub,

• Klager: Abonnementet har været genstand for legitime klager fra andre brugere.

• Manglende overholdelse af Sharesubs regler: Manglende overholdelse af Sharesubs retningslinjer og charter kan resultere i, at dit abonnement bliver blokeret.

Abonnementer kan ændre deres status til"skal rettes", når de kræver en e-mailinvitation eller tilføjelse af en abonnent til dit abonnement.

Hvis du modtager en e-mail for et abonnement, der er beskrevet ovenfor, bedes du kontakte os for at fjerne blokeringen, når ændringerne er foretaget. Vores teams vil derefter kontrollere dit abonnement igen.

Abonnementer verificeres automatisk, men det kan tage flere timer. Du vil modtage en e-mail, når verificeringen er gennemført.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp, men bemærk venligst, at vi ikke validerer abonnementer, der ikke overholder moderationsreglerne.