Alle samlinger
Start
Hvordan fungerer abonnementsdeling på Sharesub? 🍿
Hvordan fungerer abonnementsdeling på Sharesub? 🍿
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet af Benjamin Rodriguez
Opdateret over en uge siden

Sharesub er den bedste side til deling af abonnementer. Det er lovligt og sikkert, og det giver dig mulighed for at reducere dine månedlige udgifter og drage fordel af flere tjenester takket være fælles abonnement 🍿

Det er slut med at jagte familie og venner for at få penge tilbage, eller med at opsige eller tøve med at tegne et Netflix- eller Spotify-abonnement. Her er en enkel guide til, hvordan det fungerer:

  • Delt abonnement: Du kan oprette eller deltage i en abonnementsgruppe blandt de mere end 550 tjenester, vi tilbyder.

  • Medabonnenter: Andre brugere kan tilslutte sig abonnementsgruppen via et invitationslink eller direkte fra vores platform.

  • Betalinger: Hver medabonnent betaler sin andel af abonnementsprisen. Betalinger behandles sikkert på platformen. Når betalingerne er blevet bekræftet, har medabonnenter adgang til tjenesten. Indehavere af abonnementer modtager pengene direkte på deres bankkonto.

  • Beskyttelse af medabonnenter: I tilfælde af en funktionsfejl refunderes medabonnenter for den periode, hvor de ikke bruger tjenesten, ved at åbne et krav.


Navigering på vores hjemmeside


Når du har valgt den tjeneste, du er interesseret i, er her, hvad du skal vide:

I dette eksempel er den tjeneste, vi er interesserede i, Spotify.

Aktive aktier: Det samlede antal abonnementer, der deles af en ejer. For eksempel kan den dele et Disney+-abonnement, et Netflix Premium-abonnement og et Nord VPN-abonnement: 3 aktive delinger i alt. I eksemplet ovenfor deler Pierre-Emmanuel og Clarisse 5 forskellige abonnementer.

Pladser: Ejere bestemmer, hvor mange pladser de stiller til rådighed for deres medmedlemmer. Der er en grænse for, hvor mange pladser du kan have, afhængigt af dit abonnement. Du kan f.eks. ikke have 6 pladser til et Netflix Premium-abonnement. Stederne er symboliseret ved klistermærker: et gråt klistermærke repræsenterer et sted, der er optaget af en medabonnent, et grønt klistermærke indikerer et ledigt sted at deltage i.

Priser: Vist i blåt svarer de til den samlede månedlige pris, som hver medabonnent betaler ved at deltage i et abonnement (for en hel måneds brug).

Kom i gang ved at foreslå dit abonnement, eller se efter en delingsgruppe at deltage i i dag, Sharesub vil sørge for at garantere, at dine udvekslinger kører problemfrit og sikkert.

Besvarede dette dit spørgsmål?