Alla samlingarMitt konto
Kan jag öppna flera konton på Sharesub? 👨‍👨‍👦‍👦👩‍👩‍👧‍👧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nej. För att garantera säkerheten för alla våra användare tilldelas ett användarkonto till en enskild person. Det är därför inte möjligt att ha flera konton med samma identitet.

Sharesub är ett virtuellt delningsutrymme. För att skydda våra användare tillåter vi inte personer med flera identiteter eller konton att komma åt vår plattform.

Konton som misstänks för bedrägeri kommer att få sina åtkomsträttigheter till plattformen indragna och alla tillhörande vinster kommer att blockeras tills deras identitet har verifierats.

Alla försök till bedrägeri kommer att leda till att ditt konto helt stängs av från vår plattform!