Hur bekräftar jag att jag äger min prenumeration? ✉️
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vårt system kontrollerar ägarskapet av prenumerationer som delas via e-postadress om adressen inte motsvarar ditt Sharesub-konto.

1) För att bekräfta äganderätten till din prenumeration, gå till sidanShared Subscriptions. Välj abonnemang med status"⚠️ Fastighet ska valideras" genom att klicka på"Visa detaljer".

2) När du är på sidan för prenumerationen som ska valideras klickar du på knappen"Skicka e-post" för att validera dess ägande.

3) Öppna e-postmeddelandet som skickats till din inkorg och klicka på knappen"Validera äganderätten till min e-post".

Om e-postmeddelandet inte visas i din inkorg, kontrollera din skräppost/spam-mapp.

Och så var det med det! ✨

Din prenumeration kommer inte att listas förrän du validerar dess ägande.