Hur avslutar jag en prenumeration som medprenumerant?

Alla steg som ska följas om du vill lämna en prenumeration som medprenumerant.

Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Steg för att säga upp en prenumeration

Du kan när som helst säga upp din prenumeration 24 timmar efter att du har gått med i en aktie. Från ditt konto går du till "Prenumerationer".

Välj sedan den prenumeration du vill avsluta genom att klicka på"Visa detaljer".

Gå sedan till fliken"Management" och fyll i fältet med"Quit".

Välj orsaken till din uppsägning och klicka på"Avsluta prenumeration".

Och så var det med det!

Behåller jag mina åtkomsträttigheter om jag avslutar en prenumeration under månaden?

Nej. Så snart du avslutar en prenumeration säger du upp tjänsten och förlorar omedelbart din åtkomst.

Förnyelser görs månadsvis, från den första till den sista dagen i månaden. Varje påbörjad månad förfaller, vilket är anledningen till att vi rekommenderar dig att avsluta din prenumeration i slutet av månaden!

Om du har problem med abonnemanget och inte har kunnat dra nytta av tjänsten bör du öppna ett krav för att få återbetalning.