Hur många platser eller skärmar har jag rätt till på min Sharesub säsongsbiljett? 🖥️
Hur många platser eller skärmar har jag rätt till på min Sharesub säsongsbiljett? 🖥️
Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har tecknat en prenumeration. Hur många skärmar eller enheter kan du använda den på samtidigt?

Bara en. För varje abonnemang du tecknar har du endast rätt till en enda åtkomst och därmed en enda ansluten enhet (om du vill byta enhet behöver du inte oroa dig, kom bara ihåg att koppla från den andra enheten). Om du vill ansluta till flera konton eller skapa flera profiler måste du ansluta dig till flera abonnemang.

För alla Sharesub-abonnemang gäller att "varje medabonnent har rätt till sin egen profil", och varje medabonnent måste kunna använda det abonnemang som han eller hon har tecknat sig för.

För abonnenter som inte följer dessa instruktioner kan ägare informera support via vår chatt/mail och sanktioner kommer att vidtas i enlighet därmed (sanktioner kan variera från uppsägning av abonnemanget till ett spärrat konto).