🔎 Prednostna ponovna naročnina
Kaj je to?
Če se vaša naročnina konča, ne da bi jo sami zapustili (odobrena reklamacija, lastnik je ustavil deljenje ali vas odstranil), vas bo prednostna ponovna naročnina samodejno dodala v drugo, enako naročnino: ista ponudba, ista država, pri drugem lastniku.
Ni vam treba iskati nove skupine.
Ali to velja za mojo naročnino?
Samo če so izpolnjeni vsi naslednji pogoji:
možnost »Prednostna ponovna naročnina« je na voljo za to ponudbo: prikazana je v zavihku »Upravljanje« pri naročnini. Če je ne vidite, ta ponudba te možnosti ne omogoča;
možnost je aktivirana (privzeto je aktivirana, kadar je na voljo) in je niste odkljukali ob odprtju reklamacije;
naročnine niste zapustili sami;
nimate že druge aktivne naročnine za isto ponudbo;
ob zaključku naročnine je bila na voljo enaka, javna naročnina s prostim mestom;
plačilo za novo naročnino je bilo sprejeto.
Kako najdem svojo novo naročnino?
Prikazana bo v razdelku Naročnine, ki ste se jim pridružili, poleg prejšnje, z lastnim lastnikom in lastnim klepetom.
Podatki za dostop bodo na voljo na strani naročnine ali pa vam jih bo novi lastnik poslal v tem klepetu.
Nova naročnina vključuje ločeno plačilo, izvedeno z vašim shranjenim načinom plačila.
Nič se ne prikaže?
To pomeni, da ni bila na voljo nobena enaka naročnina ali da je bilo plačilo zavrnjeno (v tem primeru boste prejeli e-poštno sporočilo o neuspešnem plačilu).
Novi naročnini se lahko pridružite sami prek kataloga, po potrebi pa pred tem posodobite svoj način plačila.
Vaša stara naročnina bo povrnjena v skladu z odločitvijo glede reklamacije ali z zaključkom deljenja.
Kako deaktiviram to možnost?
V razdelku »Naročnine, ki ste se jim pridružili« › »Prikaži podrobnosti« › zavihek »Upravljanje« › razdelek »Prednostna ponovna naročnina« izklopite stikalo.
Ob odprtju reklamacije lahko možnost prednostne ponovne naročnine tudi odkljukate.
Tega novega naročnine niste želeli ali ste se že pridružili drugi skupini?
Ne zapustite nove naročnine: kontaktirajte nas prek možnosti »Kontaktirajte podporo Sharesub« in navedite obe naročnini.
Če naročnino zapustite, boste izgubili možnost povračila.
