kopen
Ik heb de codes of de uitnodigingslink niet
Benjamin Rodriguez avatar
Geschreven door Benjamin Rodriguez
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u zich aanmeldt voor een abonnement, wordt u naar de privépagina van het abonnement geleid: deze bevat een beveiligde, versleutelde opslagruimte met de inloggegevens, het wachtwoord en de uitnodigingslink die u nodig hebt om lid te worden van een abonnement.

Om dit te doen, gaat u naar uw account hier in de sectie abonnementen waar u lid van wordt

In dit gedeelte moet je toegang hebben tot de inloggegevens (die de gebruikersnaam, het wachtwoord en de uitnodigingslink bevatten die nodig zijn om lid te worden van een abonnement).

Eigenaren wordt sterk aangeraden om deze codes in te voeren, en in sommige gevallen zijn ze verplicht.

Als de eigenaar om de een of andere reden niet in staat is geweest om de inloggegevens rechtstreeks op deze pagina in te voeren, kun je contact met hem/haar opnemen via chat. We hebben ze al op de hoogte gebracht toen je je inschreef en ze hebben 24 uur om ze naar je toe te sturen. Het kan nuttig zijn om meer informatie te geven om tijd te besparen. Als u al weet dat uw e-mailadres moet worden toegevoegd aan het abonnement, kunt u dit bijvoorbeeld naar de eigenaar sturen.

We nodigen u echter uit om alle uitwisselingen met de eigenaar via beveiligde chat te doen, zodat onze dienst na verkoop indien nodig kan ingrijpen.