Alle collectiesDeel
Wat is het verschil tussen privé en openbaar delen? 🔒↔👥

Op Sharesub bepaal jij de zichtbaarheid van je abonnementen; privémodus (tussen vrienden) of openbare modus (zichtbaar voor al onze gebruikers)!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sharesub is een platform voor het delen van abonnementen, en daarvoor heb je een advertentie nodig die die naam waardig is! We verwijzen naar openbare aanbiedingen, maar het is de eigenaar die de zichtbaarheid van zijn aanbieding selecteert wanneer hij een abonnement deelt.

Het verschil tussen privé en publieke zichtbaarheid

• Privé: Je aandeel is niet zichtbaar op onze shop en werkt alleen via een uitnodigingslink. Alleen mensen die je uitnodigingslink hebben ontvangen, kunnen meedoen. Deze modus wordt aanbevolen voor het delen met vrienden en familie.

• Openbaar: Er wordt verwezen naar je share en deze is zichtbaar voor duizenden Sharesub-gebruikers.

Als je de zichtbaarheid van je aandeel wilt wijzigen, neem dan contact op met onze klantenservice, die de nodige wijzigingen zal doorvoeren.

De uitnodigingslink staat rechtsboven op de deelpagina(kopieer de uitnodiging):