Alle samlingerMin konto
Hvordan tilbakestiller jeg Sharesub-passordet mitt? *️⃣

Jeg har mistet passordet mitt. Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få tilgang til kontoen min?

Oppdatert over en uke siden

Hvis du har glemt Sharesub-passordet ditt, kan du enkelt tilbakestille det ved å følge disse trinnene: Påinnloggingssiden klikker du på "Har du glemt passordet ditt?
"

Skriv inn e-postadressen din og klikk på"Send tilbakestillingskobling"

Du vil motta en e-post i innboksen til den oppgitte adressen med en lenke som kun kan brukes én gang.
Klikk på denne lenken for å angi et nytt passord.

Husk å velge et unikt passord med stor bokstav og et spesialtegn!

Jeg fulgte trinnene for å tilbakestille passordet mitt, men jeg har ikke mottatt noe...

Det er flere mulige forklaringer på dette:

1. Du har opprettet en konto fra en annen e-postadresse

2. E-posten har havnet isøppelpostboksen din

3. Du har blitt med på plattformen vår via alternativet "Koble til med Google/Facebook"

Hvis situasjonen din ikke faller inn under tilfellene som er beskrevet ovenfor, ber vi deg kontakte kundeserviceavdelingen vår.