Alle samlingerDel
Administrer klagene mine som abonnent 🗂️

Hvordan godkjenner eller avviser jeg et krav som abonnementseier?

Oppdatert over en uke siden

Som eier må du sørge for at abonnementene dine fungerer som de skal, og svare medabonnentene dine via sikker chat. Hvis det åpnes en klage på en av aksjene dine, vil du motta et e-postvarsel og ha 24 timer på deg til å løse problemet.

Fremgangsmåte for håndtering av klager

1. Når du åpner et krav, vil du motta et varsel på e-post. For å se den, klikk på "Behandle klage" i e-posten.

eller gå til siden Delte abonnement er og velg det aktuelle abonnementet ved å klikke på "Se detaljer" :

2. Her kan du se generell informasjon om klagen, navnet på medabonnenten og tiden du har igjen til å løse problemet.

3. Finn ut om problemet i chatterommet, og hjelp medabonnenten din så snart som mulig.

4. Hvis problemet er løst, eller hvis klagen er uberettiget, klikker du på"Dispute" i rødt.

Hvis kravet er legitimt, eller du ikke klarer å løse det, klikker du på "Godta og be om refusjon" i grønt.

Dette valget må begrunnes ved utveksling i sikker chat og vil deretter bli vurdert på nytt av modereringsteamet vårt.

Hvis en klage blir avvist/akseptert, vil våre moderatorer bli informert umiddelbart og vil kunne ta den endelige avgjørelsen så raskt som mulig.

Hvorfor skal jeg behandle klagen min hvis den behandles automatisk etter 24 timer?

• Raskere løsning: Ved å svare raskt kan du avslutte tvisten raskere og frigjøre medabonnentens plass slik at han eller hun raskt kan finne en ny og oppnå bedre besparelser.

• Forbedre poengsummen din: Ved å klikke på den aktuelle knappen blir det enklere å håndtere klager, og det bidrar til å forbedre poengsummen din som "eier".

Ved å spille spillet og bruke "Godta"- eller "Avvis"-knappene bidrar du positivt til Sharesub-økosystemet, noe som er til fordel for alle involverte parter.