Delingsidentifikatorene fungerer ikke, jeg har ikke tilgang. Hva kan jeg gjøre?
Delingsidentifikatorene fungerer ikke, jeg har ikke tilgang. Hva kan jeg gjøre?
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet av Benjamin Rodriguez
Oppdatert over en uke siden

Hvis du ikke får tilgang til abonnementet ditt, må du kontakte eieren direkte via chat. De har flere timer på seg til å svare.

Det er VIKTIG at alle utvekslinger med andre brukere for abonnementet ditt utelukkende skjer på Sharesub. Utveksling av meldinger, betalingsforespørsler eller annen kommunikasjon knyttet til abonnementet må derfor skje via vårt interne meldingssystem.

Hvordan kontakter jeg eieren av abonnementet? 👥

Gå først til siden Abonnementer nådd og velg abonnementet du har problemer med tilkoblingen til.

I det følgende eksemplet er det problematiske abonnementet det som foreslås av Jean Michel.

Klikk på "Chat"-knappen for å starte en diskusjon med eieren av abonnementet. Skriv meldingen din i feltet og send den.

Melding skrevet her :

Du har ventet i flere timer på svar, og du har fortsatt ikke fått tilgang til aksjen? ⏳

Deretter, og bare hvis problemet vedvarer og abonnementsadministratoren ikke har svart, inviterer vi deg til å åpne en klage.

Gå til siden Abonnementer, og velg det problematiske abonnementet ved å klikke på"Se detaljer".

Igjen er det Jean Michels forslag til abonnement som er problematisk.

Gå til fanen"Management" og trykk på knappen "Claim".

Velg årsaken til klagen, og velg"Åpne en tvist".

Og det var det!

Eieren av abonnementet har 24 timer på seg til å svare på klagen din, og teamet vårt vil deretter behandle tvisten.

Hvis kravet ditt godkjennes, vil du få refundert månedens deltakelse kostnadsfritt der det er aktuelt. De gyldige grunnlagene for et krav er listet opp i følgende artikkel.

Det er strengt forbudt å utveksle personopplysninger som ikke er nødvendige for abonnementsdeling med andre brukere.