Kjøp
Hvorfor forskjellige flagg under hvert abonnement? 🏁

Hvis et abonnement har et flagg fra et land jeg ikke bor i, kan jeg likevel abonnere?

Julianne avatar
Skrevet av Julianne
Oppdatert over en uke siden

Sharesub angir hvor eieren av abonnementet befinner seg for å unngå problemer med geografiske begrensninger på visse plattformer. Noen plattformer godtar kun deling av abonnement mellom personer som bor i samme område.

Noen abonnementer er ikke kompatible overalt, så sjekk hvor du befinner deg før du melder deg inn!

Sharesub har satt opp landfilter for å gjøre det enklere å surfe

Fra hjemmesiden klikker du på den hvite knappen og velger ditt bostedsområde fra listen :

Ved å velge den tjenesten du er interessert i, kan du også velge det tilhørende området. Til høyre vises de abonnementene som er tilgjengelige for tilgang fra det valgte området. Flagget tilsvarer deres opprinnelse.

Takket være dette filteret trenger du ikke lenger å sortere blant alle abonnementene: Velg ditt bostedsområde for å unngå problemer med abonnementer og plattformer.