Siirry pääsisältöön

Tiliotteellani näkyy summa „odottavana“: onko summa jo veloitettu?

Kun liityt tilaukseen, pyydämme pankkiasi varaamaan ensimmäisen maksusi summan: oman osuutesi, joka lasketaan suhteessa kuukauden jäljellä oleviin päiviin, sekä palvelumaksut. Tämä summa näkyy usein tiliotteellasi tai pankkisovelluksessasi tilassa ”odottaa” tai ”käsitellään”. Summaa ei ole vielä veloitettu.

Mitä tälle summalle tapahtuu?

  • Liittymisesi tilaukseen onnistuu normaalisti: maksu viimeistellään muutamaa päivää myöhemmin. Tällöin varaus korvataan lopullisella veloituksella, joka on saman suuruinen. Kyseessä ei ole kaksinkertainen veloitus.

  • Liittymisesi tilaukseen ei onnistu (paikka on jo varattu tai tilauksen omistaja on lopettanut tilauksen ennen maksun viimeistelyä): varaus peruutetaan. Mitään ei veloiteta, eikä hyvitystä näy, koska maksua ei ole suoritettu. Varaus poistuu tiliotteeltasi 5–10 arkipäivän kuluessa pankistasi riippuen.

Entä joka kuukausi? Uusiminen hyväksytään kuukauden 1. päivänä, ja veloitus näkyy tiliotteellasi 2–4 päivää myöhemmin. Katso Miten tilausten uusiminen toimii? 🔄

Entä kortin lisäämisen yhteydessä? Kortille tehdään pieni 1 €:n testivaraus, joka peruutetaan sen jälkeen. Summaa ei koskaan veloiteta. Katso Miten hallitsen luottokorttejani/maksutapojani? 💳

Liityitkö tilaukseen vahingossa? Älä poistu tilauksesta: kirjoita meille ”Ota yhteyttä Sharesubin tukeen” -kohdan kautta ja kerro, mistä tilauksesta on kyse. Tiimimme selvittää, mitä tilanteessa voidaan tehdä.

Etkö tunnista summaa? Se voi liittyä toiseen Sharesub-tiliin, joka on luotu toisella sähköpostiosoitteella tai Google-kirjautumisella. Jos näin ei ole, ota meihin yhteyttä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?