Siirry pääsisältöön

Ensisijainen uudelleenliittyminen: miten se toimii, miten löydät sen ja miten poistat sen käytöstä

Ensisijainen uudelleenliittyminen tarkoittaa automaattista liittymistä uuteen, samanlaiseen tilaukseen, kun tilaus päättyy moderoinnin hyväksymän reklamaation tai omistajan tekemän jakamisen lopettamispäätöksen seurauksena.

🔎 Ensisijainen uudelleenliittyminen

Mikä se on?

Jos tilauksesi päättyy ilman, että olet itse poistunut siitä (reklamaatio on hyväksytty, omistaja on lopettanut jakamisen tai poistanut sinut), ensisijainen uudelleenliittyminen liittää sinut automaattisesti toiseen samanlaiseen tilaukseen: sama tarjous, sama maa, eri omistaja.

Sinun ei tarvitse etsiä uutta ryhmää.


Koskeeko tämä tilaustani?

Vain jos kaikki seuraavat ehdot täyttyvät:

  • ”Ensisijainen uudelleenliittyminen” -vaihtoehto on saatavilla kyseiselle tarjoukselle: se näkyy tilauksen ”Hallinta”-välilehdellä. Jos et näe sitä, tämä tarjous ei sisällä kyseistä vaihtoehtoa;

  • vaihtoehto on käytössä (se on oletuksena käytössä, kun se on saatavilla), etkä ole poistanut sitä käytöstä reklamaatiota avatessasi;

  • et ole itse poistunut tilauksesta;

  • sinulla ei ole jo toista aktiivista tilausta samasta tarjouksesta;

  • tilauksen päättyessä saatavilla oli samanlainen julkinen tilaus, jossa oli vapaa paikka;

  • uuden tilauksen maksu hyväksyttiin.


Miten löydän uuden tilaukseni?

Se näkyy kohdassa Liittymäsi tilaukset vanhan tilauksen vieressä. Sillä on oma omistajansa ja oma keskustelunsa.

Käyttöoikeustiedot ovat saatavilla tilauksen sivulla tai uusi omistaja toimittaa ne keskustelussa.

Uuteen tilaukseen liittyy erillinen maksu, joka veloitetaan tallennetulla maksutavallasi.

Mitään ei näy?

Tämä tarkoittaa, että samanlaista tilausta ei ollut saatavilla tai maksu hylättiin (tässä tapauksessa saat sähköpostin epäonnistuneesta maksusta).

Voit liittyä itse uuteen tilaukseen katalogin kautta ja tarvittaessa päivittää maksutapasi sitä ennen.

Vanha tilauksesi hyvitetään reklamaatiosta tehdyn päätöksen tai jakamisen päättymisen mukaisesti.


Miten poistan vaihtoehdon käytöstä?

Siirry kohtaan ”Liittymäsi tilaukset” › ”Näytä tiedot” › ”Hallinta”-välilehti › ”Ensisijainen uudelleenliittyminen” ja poista valinta käytöstä.

Kun avaat reklamaation, voit myös poistaa ensisijaisen uudelleenliittymisen valinnan.


Et halunnut tätä uutta tilausta tai olet jo liittynyt toiseen ryhmään?

Älä poistu uudesta tilauksesta: ota meihin yhteyttä valitsemalla ”Ota yhteyttä Sharesubin tukeen” ja ilmoita molempien tilausten tiedot.

Jos poistut tilauksesta, menetät mahdollisuuden saada hyvityksen.

Vastasiko tämä kysymykseesi?