Betaling og overførsel
Hvordan administrerer jeg mine bankkort/betalingsmetoder? 💳

Hvordan tilføjer, ændrer og fjerner jeg et bankkort, der er knyttet til min Sharesub-konto?

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

⚠️ Du skal bruge mindst ét gyldigt kort , hvis du har et aktuelt sæsonkort.

Når du tilmelder dig et abonnement, vil du blive bedt om at oplyse et bankkort. Du kan til enhver tid tilføje eller ændre et bankkort her.

⚠️ Tilføjelsen af et kort valideres med en betalingsanmodning på €1 til din bank (forhåndsgodkendelse). Dette beløb bliver systematisk refunderet til dig et par dage (3 til 8 arbejdsdage) efter, at kortet er blevet tilføjet.

TILFØJ ET BANKKORT

For at tilføje et kort skal du indtaste dit kreditkortnummer samt måned og år for udløb. Indtast derefter din CVC-kode og dit postnummer. Klik til sidst på "Tilføj et kort".

Det er alt, hvad der er at sige!

ÆNDRE ET BANKKORT

På samme måde som du tilføjer et kort, kan du her ændre det bankkort, der bruges til at betale for dine abonnementer.

Når du har tilføjet dit nye bankkort, kan du vælge det, du ønsker at bruge til hvert abonnement. For at gøre dette skal du vælge det pågældende abonnement og klikke på knappen " ".Standard for". Klik derefter påIndstil kort"som nedenfor.

Her vil det andet tilføjede kort blive brugt til Nintendo Dummy-abonnementet.

HÆVE ET BANKKORT

Du kan se de kort, der er registreret på din konto, ved at klikke her. Vælg det kort, du ønsker, og klik på knappen " ".Slet"-knappen for at fjerne det fra din konto.

For at slette dine betalingsoplysninger, se venligst den dedikerede artikel: Sletning af mine betalingsoplysninger.