Alle samlingerTillid og sikkerhed
Abonnementet er suspekt 🤨.

Hvad skal du gøre, hvis du har mistanke om, at en abonnent bryder Sharesubs delingsregler?

Opdateret over en uge siden

Hvis du er i tvivl om et abonnements integritet eller har mistanke om, at det er svigagtigt, skal du kontakte vores kundeserviceteam via chat så hurtigt som muligt.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du giver os så mange oplysninger som muligt (herunder skærmbilleder), for jo flere detaljer du giver, desto bedre kan vi hjælpe dig.

Vigtige råd

• Du må ikke forlade et delt abonnement uden at åbne et krav fra din Sharesub-konto.

• Brug aldrig eksterne platforme til at chatte eller foretage betalinger med andre Sharesub-brugere.

Din årvågenhed og dit samarbejde er afgørende for at opretholde et sikkert og pålideligt miljø for alle Sharesub-brugere.

For at åbne et krav, se venligst artiklen: Hvordan åbner jeg et krav?

For at sikre, at vores brugeres deling foregår gnidningsløst og i overensstemmelse med reglerne, er vi konstant på udkig efter usædvanlig aktivitet takket være vores egen skræddersyede software til afsløring af svindel og et dedikeret moderationsteam. For mere information, se venligst følgende artikler: Betalingssikkerhed og Hvad er risikoen ved abonnementsdeling?