Alle samlingerDel
Håndtering af mine klager som abonnent 🗂️

Hvordan validerer eller afviser jeg et krav som abonnementsejer?

Opdateret over en uge siden

Som ejer skal du sørge for, at dine abonnementer fungerer korrekt, og svare dine medabonnenter via sikker chat. Hvis der indgives en klage over en af dine aktier, vil du modtage en e-mail og have 24 timer til at løse problemet.

Skridt til at håndtere klager

1. Når du opretter et krav, modtager du en e-mail-advarsel. For at se den skal du klikke på"Behandl klage" i e-mailen.

eller gå til siden Shared Subscriptions og vælg det pågældende abonnement ved at klikke på "See details" :

2. Her kan du se generelle oplysninger om klagen, navnet på medabonnenten og den tid, du har tilbage til at løse problemet.

3. Find ud af, hvad problemet er i chatrummet, og hjælp din medabonnent så hurtigt som muligt.

4. Hvis problemet er løst, eller hvis klagen er uberettiget, skal du klikke på"Dispute" i rødt.

Hvis kravet er legitimt, eller du ikke kan løse det, skal du klikke på "Acceptér og anmod om tilbagebetaling" i grønt.

Dette valg skal begrundes med udvekslinger i sikker chat og vil derefter blive revurderet af vores moderationsteam.

Hvis en klage afvises/accepteres, vil vores moderatorer blive informeret med det samme og vil kunne træffe den endelige beslutning så hurtigt som muligt.

Hvorfor administrere mit krav, hvis det automatisk behandles efter 24 timer?

• Hurtigere løsning: Ved at reagere hurtigt kan du afslutte tvisten hurtigere og frigøre medabonnentens plads, så han hurtigt kan finde en ny og opnå bedre besparelser.

• Forbedre din score: Ved at klikke på den relevante knap bliver det lettere at håndtere klager og hjælper med at forbedre din "ejer"-score.

Ved at spille spillet og bruge knapperne "Accept" eller "Decline" yder du et positivt bidrag til Sharesub-økosystemet, hvilket er til gavn for alle involverede parter.