Min konto
Hvordan og hvorfor skal jeg verificere identiteten på min Sharesub-konto? ✅
Hvordan og hvorfor skal jeg verificere identiteten på min Sharesub-konto? ✅

De trin, du skal følge for at bekræfte din identitet, vise badgen "Bekræftet konto" på dine aktier og modtage dine overførsler!

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Hvorfor bliver jeg bedt om at bekræfte min identitet?

Sharesub er en virksomhed, der er tilsluttet en ACPR-betalingsorganisation. Vi skal derfor overholde vores bankforpligtelser. Denne lov gælder for alle virksomheder, der foretager betalinger på vegne af tredjeparter. Især kræves der dokumenter over en vis indkomstgrænse, og nogle gange så snart kontoen er åbnet.

Hvordan kan jeg tjekke identiteten på min konto og modtage mine penge?

Sharesub opfordrer dig til at udfylde alle sektioner på siden Identitet & Tjekfra din konto.

Identitet og verifikation

Udfyld alle felter, og klik på"Gem".

Gå derefter til fanen "Identity verification" for at bekræfte din identitet.

Identitetskontrol

Du vil derefter blive omdirigeret til siden for vores bankpartner Stripe. Klik på pennen for at udfylde dine personlige oplysninger.

Klik på "Upload identity verification document" og indsend det ønskede dokument.

Når dokumentet er uploadet, skal du klikke på"Send".

Til sidst afslutter du bekræftelsen ved at klikke på knappen"Acceptér og send".

Til sidst sender du hele formularen

Hvordan tilføjer jeg mit IBAN?

Gå til siden Connected bank account, og indtast IBAN for den konto, som du ønsker at modtage pengene til.

Denne konto skal være i samme valuta som dine abonnementer (europæisk konto i euro for abonnementer i euro).

Og det var det! Valideringen kan tage op til 24 timer. Derefter kan du logge ind på din konto for at tjekke, at alt er i orden.

Hvordan ved du, om din konto er blevet verificeret?

Fra siden Identitet & Verifikationskal du klikke på fanen"Identitetsbekræftelse". Verifikationsafsnittet skal vises grønt:

Kontostatus : Bekræftet
Overførsler : Konto tilføjet

Status for verificeret konto

Hvis der ikke er flere beskeder på denne side, er din Sharesub-konto valideret!