Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerDel
Hvorfor er mit abonnement markeret med "skal rettes"?

Hvorfor er mit abonnement ikke valideret og synligt? Den er i status "skal rettes" på min konto.

Opdateret over en uge siden

Når du deler et abonnement på platformen, kontrolleres det systematisk af vores system og/eller vores moderationshold, og det kan tage flere timer. Dit abonnement kan blive noteret i dit personlige rum som "abonnement skalrettes" eller "ugyldige identifikatorer".

Årsager til status "skal rettes" for et abonnement

• Ugyldige identifikatorer: Sørg for, at de delte oplysninger er korrekte. Hvis du ændrer dine login-oplysninger, bedes du informere dine medabonnenter. Forny invitationslinkene, når en ny bruger slutter sig til din deling.

• Betalingsproblemer: Abonnementet er ubetalt eller kræver regulering af betalingen (inkluderer abonnementer med prøveperiode),

• Forkert model vist : Det abonnement, der deles på Sharesub, stemmer ikke overens med dettilbud, der er tegnet,

• Antal enheder: Tjek, om der er for mange enheder tilsluttet det samme abonnement, da det kan føre til en blokering,

• Identitet skal bekræftes: Betaleren af det foreslåede abonnement er ikke ejeren af Sharesub-kontoen,

• Placering: Det delte abonnements faktiske oprindelse afviger fra den, der er angivet på Sharesub,

• Klager: Abonnementet har været genstand for legitime klager fra andre brugere,

• Manglende overholdelse af Sharesubs regler: Manglende overholdelse af Sharesubs retningslinjer og charter kan resultere i, at dit abonnement bliver blokeret.

Abonnementer kan være i status "skal rettes", når de kræver en e-mailinvitation eller direkte tilføjelse af en abonnent til din andel.

Hvis du modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at rette din andel, skal du kontakte os for at fjerne blokeringen, når ændringerne er foretaget. Vores teams vil derefter dobbelttjekke alle parametre, før de validerer dit abonnement.