Hur validerar jag mitt telefonnummer? 📞

Alla steg du behöver följa för att validera ditt telefonnummer och dela dina prenumerationer på Sharesub.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att dela dina prenumerationer på Sharesub måste du kontrollera ditt Sharesub-konto. För att göra detta måste du validera din e-postadress och ditt telefonnummer.

När du har registrerat dig, gå till sidan Identitet och verifiering (Identity and Verification). Fyll i varje fält och klicka på "Validera" (Validate) i blått för att länka ditt telefonnummer till ditt konto.

En SMS-bekräftelsekod kommer att skickas till dig automatiskt. När du har mottagit den anger du koden i motsvarande fält från Sharesub-sidan:

När koden har angetts och bekräftats kommer ditt telefonnummer att valideras.

Se till att din e-postadress också är giltig. För att göra detta har vi en handledning här.

Om du trots detta fortfarande inte kan validera ditt mobilnummer, och det verkligen är ett europeiskt nummer, vänligen kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.