Alla samlingarAndel
Vad är skillnaden mellan privat och offentlig delning? 🔒↔👥

På Sharesub väljer du om du vill dela dina prenumerationer privat med bara dina vänner och familj, eller offentligt med alla våra användare!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Sharesub är en prenumerationsdelningsplattform, och för det behöver du en annons som är värd namnet! Vi tar hand om listning av prenumerationer.

Det finns två olika delningsmetoder:

• Privat läge: Din aktie är inte synlig på vår webbplats och fungerar endast via en inbjudningslänk. Endast personer som har fått din inbjudningslänk kan gå med. Detta läge rekommenderas när du delar med familj, vänner eller nära och kära.

• Offentligt läge: Din delning är refererad och synlig för tusentals Sharesub-användare.

Om du vill ändra din prenumeration från ett läge till ett annat måste du kontakta vår kundtjänst, som kommer att göra de nödvändiga ändringarna.