Hur ansluter jag mig till en Sharesub-prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att teckna ett Sharesub-abonnemang kan inte vara enklare. Ange bara den plattform du vill ansluta dig till i sökfältet.

Välj sedan bland de alternativ som presenteras för dig.

Du kommer sedan att bli ombedd att välja en ägare. När du har gjort ditt val klickar du på avsnittet "Prenumerera".

Det är viktigt att notera att om du väljer en prenumeration med en omedelbar åtkomstbricka kommer du att få direkt tillgång så snart betalningen har gjorts.

Då är allt du behöver göra att betala för din prenumeration. Din bank kommer att be dig godkänna betalningen för att slutföra transaktionen. Du kan vara säker på att dina kortnummer aldrig kommer att lämnas ut till andra användare. När du gör betalningar på Sharesub använder du en säker betalningsserver som är SSL (https) och PCI-DSS-kompatibel från våra bankpartners. Dina uppgifter krypteras för optimal säkerhet.

Vi hoppas att du uppskattar ditt besök på Sharesub!