Vertrouwen en veiligheid
Zijn Sharesub-betalingen veilig? 🚧
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja. Uw veiligheid is onze absolute prioriteit en we zijn verplicht om al uw gegevens te beschermen.

Wanneer u betaalt om lid te worden van een abonnement, zal uw bank u vragen om de verrichting te autoriseren om de transactie af te ronden. Je kaartnummers worden nooit met iemand anders gedeeld en zijn ook niet zichtbaar voor onze teams.

Alle betalingen op Sharesub worden verwerkt via een beveiligde server die voldoet aan de SSL (https) en PCI-DSS standaarden in samenwerking met onze bankinstellingen. Je gegevens worden ook gecodeerd voor maximale veiligheid.

Daarnaast hebben we een programma opgezet dat we in detail beschrijven in een speciaal artikel: het kopersbeschermingsprogramma.

Het 🔒 symbool dat zichtbaar is in uw navigatiebalk geeft aan dat onze site beveiligd is. Het geeft aan dat een site een beveiligingscertificaat heeft dat door de browser als betrouwbaar wordt herkend en dat er een privéverbinding met de site tot stand wordt gebracht.