Alle samlingerBetaling og overføring
Kan jeg utsette/endre betalingsdatoen min? 🗓️

Jeg vil gjerne endre datoen for avtalegiro for abonnementet mitt. Kan jeg utsette/endre betalingsdatoen min?

Oppdatert over en uke siden

Nei. Plattformen bruker faste datoer for å garantere rettidig betaling til aksjearrangører, som må betale disse abonnementene til plattformene.
Det er derfor ikke mulig å endre datoen for avtalegiro.

I en slik situasjon kan vi bare råde deg til å be noen du stoler på om åregistrere kortet sitt på kontoen din før det tredje forsøket på avtalegiro gjøres, slik at abonnementet ditt blir regulert.

Betalingssystemet vårt er helautomatisk og autonomt. Hvis kortet ditt nekter det tredje forsøket på avtalegiro, vil kontoen din automatisk bli sperret og tilgangen til abonnementet ditt oppheves.